Tafeltennis op scholen

Tafeltennis op scholen

apr 22, 2013

Basisscholen en SBO                              

Voor basisscholen kan de tafeltennisschool  een programma neerzetten. Dit kan in overleg en bemiddeling met de gemeente, of rechtstreeks. Ook scholen SBO zijn welkom.
Er is veel ervaring met het verzorgen van tafeltennislessen tijdens de reguliere gymlessen van een school en naschoolse lessen. Dit is voor groep 3 t/m 8.
Zeker voor groep 3 t/m 5 ook interessant omdat hiervoor speciaal het programma Table Stars is gemaakt. Oefenstof gericht op oog-hand-coördinatie in een tafeltennis-omgeving, ontworpen door de Nederlandse Tafeltennisbond met mensen uit het vak.
Voor groep 6 t/m 8 zijn de oefeningen nog uitdagender gemaakt en wordt er al tafeltennis gespeeld metspelregels-uitleg en wedstrijd-elementen.

Voortgezet onderwijs
Voor het voortgezet onderwijs zijn er mogelijkheden om tafeltennislessen te laten verzorgen, of toernooien te organiseren. De lessen kunnen bij een tafeltennisclub ondergebracht worden maar kunnen ook tijdens schooluren ingevuld worden, desgewenst op de school zelf.

Meer weten? Neem contact op met de tafeltennisschool

4 comments

 1. goedenavond Paul mijn zoon jasper buis heeft zich op de jozefschool aangemeld voor het scholieren tafeltennistoernooi hij is 10 jaar en zit in groep 7 bij dhr sjaak laan bvd lisa appelman buis   0228541591

  • Paul Molenaar /

   hallo Lisa, bedankt voor je bericht,  leuk dat Jasper mee gaat doen. Het is voor teams van twee spelers, heeft jasper iemand kunnen vinden?

   Als dat echt niet lukt kan hij alleen meedoen.

   Ik neem aan dat ik van de school nog opgaven binnen krijg.

   Groet Paul 

 2. Pieter stoop /

  Heej, 

  Paul, ik wil me ook aanmelden, moet ik dat bij meester Sjaak doen van de jozefschool of kan het rechtstreeks?

  pieter stoop

 3. Yvette /

  Hi Paul,

  Ik wil graag mijn zoon Tygo van der Wurff (9 jaar) opgeven voor tafeltennis op dinsdag in de Kreek. Tijdens de nat. sportweek heeft hij bij jou 5 lessen gevolgd

  Hoe kan ik hem aanmelden?

  Alvast bedankt!

  Gr

  Yvette

  0628837292

Laat een reactie achter!?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Facebook
 • Picasa