Advies

Advies

mrt 21, 2013

Welk spelsysteem past het best bij mij? Met welk materiaal kan ik het beste spelen?
Wellicht kunnen we hier een passend advies bij geven door samen in gesprek te gaan.

2 comments

 1. Remco /

  Ik zou wel eens persoonlijk advies willen. Speel met verschillende rubbers maar nog niet het ideale rubber gevonden. Al vond ik de combo anti / lange noppen wel aardig maar te weinig aanvalskracht. Na vele jaren nog wat zoekende. Mijn spel is tot nu beperkt tot proberen te storen/ verdedigen met backhand en met forehand proberen af te maken. Dit lukte redelijk goed in de 2e klasse maar nu ik 1e klasse ga spelen denk ik dat ik toch weer moet gaan wisselen qua rubber

   

  Momenteel speel ik met donic alligator def lange noppen/ friendship 729

  Of dr neubauer anti bison/ lange noppen joola volgens mij

  • Paul Molenaar /

   Hallo Remco, 
   excuses voor deze veel te late reactie, er was iets niet goed ingesteld op mijn website, waardoor je vraag niet doorgekomen was. Heb je inmiddels andere materialen geprobeerd in de 1e klas en lukte dat? Al eens gedacht aan korte snelle noppen op je forehand, om snelle directe aanval uit te kunnen voeren? 
   Groet Paul

Laat een reactie achter!?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Facebook
 • Picasa